Известие

Collapse
No announcement yet.

Миризма на антифриз

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Миризма на антифриз

помогнете колеги.....като си пусна парното в парвите 1-2мин има миризма на антифриз!после из4езва тази миризмата!И вси4кое после е перфектно,но ме дразни...С розов ант. сам губи ми по 50-100гр на 1месец....мерси предварително.......
    Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
    Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Може да ти е спукано радиаторчето на парното... Имаш ли мазен налеп по стъклата покрай духалките?
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

И дали ти се запотяват стълката бързо като не работи парното. Щото при мен е оле-мале
      Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
      Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

не прозореца си е 4ист....няма проблеми....аз знам 4е ако е спукано радиаторчето няма да имам силно парно....а то направо духа много силно.....не мирише постоянно на ант. само отна4ало...като задеиствам винтилатора...Ako nee Радиатор отопление какжо друго може да е според вас??????????
        Last edited by KalinAlfista; d.m.y г., 23:16.

Comment

днес си разглубих таблото и видех имам те4 на радиатор4ето на парното 4естито си казах и го затворих....оставям ремонта за другия месец

Comment

Working...
          X